Jada noydd at avlýsa

Jada, ið skuldi spæla á G! í ár, er við barn, og varð í síðstu viku innlögd við komplikatiónum.

John Hammer
7. juni 2023 kl. 10:11

Hetta hevur við sær, at hon í dag hevur boðað frá, at hon verður noydd at avlýsa allar konsertir uttanlands í summar, hetta er tíanverri eisini galdandi fyri G! Festivalin. 

Avboðið kemur brátt við, men vit gleðast um, at stöðan við henni og barninum er stabil, og gleða okkum at taka ímóti henni eitt annað ár. 

Samstundis eru vit í ferð við at finna ein góðan avloysara til festivalin, ið kann koma afturat kanska sterkastu tónleikaskrá, ið vit nakrantíð hava havt.

Boðini frá Jadu eru hesi: 

❤️ jeg er gravid ❤️ jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven.

 


Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig.

 


Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows❤️ det er det eneste, der er aflyst lige nu, og det er alt vi ved indtil videre. 

 


Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over at tingene er stabile og så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået ❤️❤️ Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder jeg mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen ❤️